8 Aralık 2008 Pazartesi

CHRISTMAS YEMEĞİ

Brezilya mutfağını Türkiye’ye taşıyan Quente; Suada’da. Brezilya’nın özel mutfağı Churrascaria’yı Türkiye’ye taşıyan Quente, birbirinden özel et lezzetleri ve egzotik tatları ile Christmas’ta da misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.
Christmas yemeği için ziyafet 5 çeşit zeytinyağlı bulunan tabaklarla başlıyor. Masanızda zeytinyağlı tabağı ile birlikte bambu ağaçta gurme peynir tabağı servis ediliyor. Kızarmış muz, kıymalı sigara böreği, baby patates gibi tatlar ve Brezilya’nın meşhur peynirli ekmeği ‘pão de queijo’ mönünün et şöleni ile servis ediliyor.
Mönünün en iddialı bölümünde et ve tavukta unutulmaz lezzetler var. En az 20 gün dinlendirilmiş etler, Brezilya’lı şef Darci Vargas’ın özel pişirme ve sunumu ile geliyor. 3 çeşit Tavuk (kanat, baget, but) 3 çeşit Kuzu (kol, pirzola, but) ve 6 çeşit Dana (antrikot, baby beef, biberli steak, bonfile, tranc ve churrascaria kesim usulüyle ortaya çıkan picanha) özel bir marinasyona tabi tutulmadan, okyanus tuzu ile tatlandırılarak gerçek et tadı ile servis ediliyor. Et servisleri siz tamam diyene kadar gece boyu devam ediyor.
İçecek bölümü de yemekleri kadar kaliteli ve zengin tutulan Quente, özellikle şarap çeşitlerinde iddialı. Christmas’a özel olarak; yerli alkollü-alkolsüz içecekler, sınırsız et servisi, tüm başlangıç ve ara sıcaklar, salata, meyve tabağı ve tatlı olarak ananas ızgara için kişi başı 139 TL fiks fiyat politikası uygulanacak.

Hiç yorum yok: