
Malzemeler : 4 cl. Campari (1/2 çay bardağı) 4 cl. taze sıkılmış portakal suyu (1/2 çay bardağı) 1 cl. limon suyu (1 yemek kaşığı) 1 şampanya Buz
Hazırlanışı : Campari, portakal suyu ve limonun suyunu birkaç parça buz ile birlikte bir shaker'a (kokteyl karıştırıcısı) koyun.Kuvvetlice çalkalayıp süzgeçten geçirerek 4 adet bardağa taksim edin.
Üzerlerine iyice soğutulmuş şampanya ekleyip servis yapın.
Hazırlanışı : Campari, portakal suyu ve limonun suyunu birkaç parça buz ile birlikte bir shaker'a (kokteyl karıştırıcısı) koyun.Kuvvetlice çalkalayıp süzgeçten geçirerek 4 adet bardağa taksim edin.
Üzerlerine iyice soğutulmuş şampanya ekleyip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder